El Festival

Les Nits de Barcelona: un festival que transforma els emblemàtics Jardins del Palau de Pedralbes en una constel·lació única d'experiències musicals i culturals. Descobreix un oasi dins de la ciutat, on les estrelles nacionals i internacionals il·luminen les nits d'estiu més màgiques de la ciutat.

El Recinte

Durant el festival, els emblemàtics jardins del Palau de Pedralbes es transformen en un oasi urbà, un refugi natural enmig de la ciutat, on el públic pot submergir-se en l'experiència de Les Nits de Barcelona.

Sota la resplendor de les estrelles, l’audiència es troba immersa en un ambient acollidor, allunyat del renou de la ciutat. La combinació de la naturalesa i cultura dona lloc a una experiència única, on l’art floreix en harmonia amb l’entorn.

Concerts a l’auditori

Gaudeix còmodament de la millor música en directe en l'amfiteatre de Les Nits de Barcelona, on les estrelles no sols brillen en el firmament, sinó que també il·luminen l'escenari amb el seu talent.

Escenari Alhambra

Submergeix-te en la màgia de la música en directe en un entorn incomparable. Gaudeix de concerts de nous talents emergents entre estrelles i vegetació.

Mirant al cel

Paratge natural a la ciutat
Un oasi enmig de la ciutat que et permet traslladar-te a un context completament diferent sense sortir de Barcelona.

Viure les tardes i les nits d’estiu
Les tardes i nits d’estiu adquireixen un nou significat sota les estrelles de Les Nits de Barcelona, proporcionant-te una experiència inoblidable.

El Village

El Village de Les Nits de Barcelona és un espai d'oci i entreteniment que dinamitza les hores prèvies als concerts amb espectacles d'arts escèniques.

Compta amb un petit escenari i ofereix una selecció de noms destacats de la gastronomia de Barcelona. És un lloc màgic dins dels Jardins del Palau de Pedralbes, on es viu una constel·lació única d’experiències musicals i culturals durant les nits d’estiu més màgiques de la ciutat.

Com arribar

El recinte es troba en una zona privilegiada de la ciutat amb una gran accessibilitat per diferents mitjans.

Una gran varietat de línies de transport públic arriben fins a la porta del festival, que compta amb parades de bus, metro, tramvia i bici, la qual cosa facilita molt les opcions per a arribar i sortir del festival d’una forma responsable amb el medi ambient. Et proporcionem tota la informació necessària per a arribar fàcilment a aquest racó màgic al cor de Barcelona.

Bus

33, 67, 7, E30, H4, H6, M14

Bicing

Av. Diagonal, 680
C/ John Maynard Keynes, 2 | Av. Diagonal

Tramvia

Línies T1, T2 y T3 – estación Palau Reial

A peu

Et convidem a passejar per la ciutat tot seguint l’avinguda Diagonal.

Taxi o Vehicle Propi

Arriba al festival en taxi o vehicle propi.

Metro

Línia 3 – estació Palau Reial