La Gastronomia

Descobreix una oferta variada de menjar i begudes que complementa l'experiència musical amb delícies per a tots els gustos.

Artesans del foc

Un referent en el món de la pizza, es dediquen a perfeccionar les pizzes artesanals utilitzant el mètode tradicional italià.

El seu compromís amb la qualitat es reflecteix en la selecció d’ingredients d’alta qualitat i la cocció en forn de pedra amb llenya.

Deleito

Deleito proposa un concepte de Street Food de qualitat mediterrània.

Creen històries per a convertir cada mos en una experiència celestial, la seva especialitat són les burgers en pa brioix que juntament amb els seus complements completaran l’experiència gastronòmica del festival.

KAO

Menjar asiàtic urbà de KAO, fet des de zero, a mà, i amb els farciments molt treballats, propulsen la cuina xinesa a l'esfera gastronòmica.

A més dels ‘dim sum’, trobareu plats de fideus i arròs, i clàssics de disseny de la cuina cantonesa.

Camarasa

L'empresa familiar, Camarasa, amb una llarga història que es remunta a 1959 portarà a Les Nits de Barcelona la seva cuina que destaca per sabors i platets excepcionals, basats en l'excel·lència i frescor dels productes de mercat.

La seva proposta per a Les Nits de Barcelona seran delícies de disseny que podràs trobar en la zona Village.

CAL BLAY

Cal Blay serà present un any més a Les Nits de Barcelona sota la seva marca Cal Blay Food Lovers per delectar el públic amb la seva gastronomia i els seus deliciosos plats a la zona Village.

Gaudeix de la seva proposta a l’estil gastro market cuidada al detall.

CASA PEPE

Casa Pepe es defineix com una xarcuteria gourmet que conserva el seu estil amb productes internacionals d’alta qualitat.

A la zona Village de Les Nits de Barcelona podreu degustar la cuina de mercat que ofereixen en el dia a dia, d’excel·lent qualitat i cuidant al màxim detall amb propostes gastronómicas que sorprendran al públic.

SAULEDA

El toc dolç el posarà Sauleda a la zona Village de Les Nits de Barcelona Els Mestres pastissers portaran els millors ingredients de proximitat per elaborar productes cuidats al detall fins am l’últim segon.

Desde Sauleda posen atenció en cada pas de l’elaboració és imprescindible per obtenir un producte que aconsegueixi una gran explosió de sabors al paladar i endolçar les nits d’estiu.