Amaia Miranda

Amaia Miranda, és una guitarrista i compositora nascuda a Bilbao que des de la seva infància ha estat íntimament lligada a la seva guitarra, creant un univers de calma i bellesa a través de les seves cançons. Influenciada per artistes com Nick Drake, Kings of Convenience i Paco de Lucía, així com pels seus pares, els qui li van introduir al jazz i a altres gèneres musicals durant els seus viatges amb cotxe, Amaia ha forjat un so propi caracteritzat per la cruesa, el silenci i la fusta.

L'any 2022, va llançar el seu primer àlbum Cuando se nos mueren los amores, obtenint reconeixement de mitjans com Rockdelux, Mondosonoro i Ruta 66. Durant la gira d'un any i mig que va seguir, va actuar en festivals com el Primavera Sound i el Vida Festival. A més del seu projecte personal, ha col·laborat com a guitarrista amb artistes com Amaia Romero i Christina Rosenvinge. El 2024, presentarà el seu nou àlbum Mientras vivas brilla.


14.07

Jardins del Palau de Pedralbes - Escenari Alhambra

Inici 20:30h

Programació 14.07

Joan Dausà

Auditori – 22h

Abans del concert de Joan Dausà gaudeix d’un nou talent emergent a Les Nits de Barcelona als Jardins del Palau de Pedralbes.